Zakelijk

Life is for e-business

De Emco elektrische scooter maakt het mogelijk om geruisloos en zonder co2-uitstoot op uw bestemming aan te komen. Tegen een minimale investering kunnen bedrijven een elektrische scooter aanschaffen en de stad een groene tint geven. Bedrijven kunnen een voorsprong nemen door gebruik te maken van de elektrische scooters. Dit bespaart geld en is goed voor het milieu. Daarbij kunnen bedrijven gebruik maken van de milieu-investeringsaftrek (MIA). Op deze manier kunnen bedrijven nog voordeliger een elektrische scooter aanschaffen.

Tegenwoordig brengen steeds meer bezorgdiensten hun maaltijden snel en zonder co2-uitstoot op hun bestemming. De inzet van de Emco elektrische scooter in vergelijking met de benzine scooter betaalt zich ook terug aan de leveranciers: nooit meer tanken, weinig onderhoud, dus altijd voordeliger rijden. Natuurlijk zijn er naast de bezorgdiensten ook andere sectoren die veel voordelen kunnen halen uit de Emco elektrische scooters. Denk hierbij aan apothekers, thuiszorgaanbieders, makelaars, banken en schoonmaakbedrijven. Iedereen kan tenslotte bijdragen aan een beter milieu.

2 in 1: voertuig en promotiemiddel in één. Voor het gebruik als bedrijfsscooter is individuele branding van de e-scooter mogelijk: met logo, slogan of aangepaste kleurselectie. De mogelijkheden zijn grenzeloos. De scooters zorgen daarbij ook voor duurzame pluspunten voor het imago van uw merk of bedrijf.

Ons assortiment bestaat uit vier verschillende elektrische scooters. De speciale delivery scooter is bedoeld voor bezorg- en koeriersdiensten. Naast het delivery model zijn er nog drie andere modellen die ieder eigen kenmerken heeft. Zo is er altijd wel een elektrische scooter die aansluit bij de uitstraling van het bedrijf. Zie voor de modellen onze modellen pagina.