Zakelijk

Life is for e-business

De AGM, Iva en Emco elektrische scooters maakt het mogelijk om geruisloos en zonder co2-uitstoot op uw bestemming aan te komen. Tegen een minimale investering kunnen bedrijven een elektrische scooter aanschaffen en de stad een groene tint geven. Bedrijven kunnen een voorsprong nemen door gebruik te maken van de elektrische scooters. Dit bespaart geld en is goed voor het milieu.

Tegenwoordig brengen steeds meer bezorgdiensten hun maaltijden snel en zonder co2-uitstoot op hun bestemming. De inzet van de AGM en Emco elektrische scooters in vergelijking met de benzine scooter betaalt zich ook terug aan de leveranciers: nooit meer tanken, weinig onderhoud, dus altijd voordeliger rijden. Natuurlijk zijn er naast de bezorgdiensten ook andere sectoren die veel voordelen kunnen halen uit de AGM en Emco elektrische scooters. Denk hierbij aan apothekers, thuiszorgaanbieders, makelaars, banken en schoonmaakbedrijven. Iedereen kan tenslotte bijdragen aan een beter milieu.

2 in 1: voertuig en promotiemiddel in één. Voor het gebruik als bedrijfsscooter is individuele branding van de e-scooter mogelijk: met logo, slogan of aangepaste kleurselectie. De mogelijkheden zijn grenzeloos. De scooters zorgen daarbij ook voor duurzame pluspunten voor het imago van uw merk of bedrijf.

Ons assortiment bestaat uit verschillende elektrische scooters. De speciale delivery scooter is bedoeld voor bezorg- en koeriersdiensten. Naast het delivery model zijn er nog andere modellen die ieder eigen kenmerken heeft. Zo is er altijd wel een elektrische scooter die aansluit bij de uitstraling van het bedrijf. Zie voor de modellen onze modellen pagina.