Huren

Life is for e-njoying
Elektrische scooters huren in Middelburg

Zoef! Met een vlotte handeling zet je de elektrische scooter in beweging en zo begint het mooie elektrische avontuur. Geruisloos en zonder co2-uitstoot zweef je over de weg met de wind door je haren. Zodra je de elektrische scooter in het centrum van Middelburg hebt opgehaald kun je starten met je rit. Onze scooters brengen je met een snelheid van 25 kilometer per uur naar alle bezienswaardigheden in de buurt.

Let op: reserveer op tijd

Vaak worden onze e-scooters per twee verhuurd. Zeker met mooi weer gaan de reserveringen snel, maar ook op minder mooie dagen. Reserveer je e-scooter ruim op tijd om teleurstelling te voorkomen. Reserveer via info@scoot-e.nl of via 0118 236 041.

De elektrische scooters voor meerdere dagen huren of een mooie avondrit maken? Dat kan natuurlijk ook. Voor meer informatie hierover kun je ons mailen via info@scoot-e.nl

08:30 t/m 13:00 uur

45

Per ochtendBorg €100

13:00 t/m 21:00 uur

55

Per middagBorg €100

08:30 t/m 21:00

65

Hele dagBorg €100
Waar kun je naar toe met de elektrische scooter?

Geniet al rijdend van de Zeeuwse natuur en ontdek de authentieke herenhuizen in Middelburg en de prachtige boulevard in Vlissingen. Een rondje door het altijd prachtige Veere, langs natuurgebied Oranjezon in Vrouwenpolder. En tot slot een hapje eten in het mooie Domburg. En wil je in één van deze plaatsen even winkelen of een wandeling maken? Geen enkel probleem. Met de e-scooters hoef je namelijk nooit te zoeken naar een parkeerplek! Kortom, geniet met volle teugen van alles wat Zeeland te bieden heeft en het gemak van de elektrische scooters.

Belangrijke informatie
  • Voor het besturen van de e-scooters dien je in het bezit te zijn van een geldig scooter rijbewijs.
  • De Emco Novi elektrische scooters zijn geschikt voor 1 tot 2 personen of 1 volwassene met 1 kind. Ook zijn wij voorzien van kinderzitjes. Wil je hier gebruik van maken? Laat ons dat dan bij de reservering even weten.
  • De AGM Goccia’s zijn geschikt voor 1 persoon.

Parkeerinformatie

Mocht je met de auto naar Middelburg komen kun je hier gratis parkeren:
Oude Veerseweg Middelburg
Vanaf het parkeerterrein is de loopafstand 10 min naar Segeersstraat.