Huren

Life is for e-njoying
E-scooter verhuur in Middelburg

Zoef! Met een vlotte handeling zet je de elektrische scooter in beweging en zo begint het mooie elektrische avontuur. Geruisloos en zonder co2-uitstoot zweef je over de weg met de wind door je haren. Geniet al rijdend van de Zeeuwse natuur en ontdek de authentieke herenhuizen in Middelburg en de prachtige boulevard in Vlissingen. Een rondje door het altijd prachtige Veere en tot slot een hapje eten in het mooie Domburg. En wil je in één van deze plaatsen even winkelen of een wandeling maken? Geen enkel probleem. Met de e-scooters hoef je namelijk nooit te zoeken naar een parkeerplek! Kortom, geniet met volle teugen van alles wat Zeeland te bieden heeft en het gemak van de elektrische scooters.

Scooter huren
Ben jij klaar voor deze nieuwe ervaring?

De e-scooters bieden comfort en betrouwbaarheid. Ook zijn de e-scooters eenvoudig te bedienen en makkelijk te besturen dankzij de grotere banden. In iedere e-scooter zitten twee accu’s met een actieradius tot wel 100 kilometer. Naast het gemak van de e-scooters kun je ook helemaal verliefd worden op het uiterlijk.

De e-scooters die wij verhuren zijn snorscooters en rijden maximaal 25 km per uur. Een helm dragen mag, maar is niet verplicht.

Zie jij jezelf al op de e-scooter rijden? Neem dan contact met ons op!

Zie ook onze Verhuur site:  www.scoot-e.org