Benieuwd naar onze reviews? Lees ze hieronder!
WinIng van den Broek Schoenmakers
17/08/2022
Super! Heel fijne scooters, prima uitleg, poncho er bij maar die hadden we gelukkig niet nodig. Perfecte route. Flexibel qua tijd, heel fijn. Helaas wel een ongelukje gehad maar dat lag niet aan de scooter 🙂 , aangezien ik niet terug naar het hotel kon lopen bood Herman aan om ons even weg te brengen, super aardig! Heel erg bedankt Herman en we komen zeker nog een keer terug om het rondje af te maken!
Charlotte Meijer
09/08/2022
Fijne scooters met accu's met een groot bereik, duidelijke uitleg en een vriendelijke verhuurder. Zeker voor herhaling vatbaar!
Glenn de Haan
08/08/2022
Mijn vriendin en ik hadden een weekend weg geboekt naar het mooie Zeeland! Na een tijdje gezocht te hebben kwamen we uiteindelijk terecht bij Scoot-e wat ons heel goed is bevallen. Na gebeld te hebben kregen we gelijk een goed gevoel! Duidelijke uitleg en super flexibel als het gaat om de tijden. De voertuigen waren geweldig en met de aangewezen route hebben we eigenlijk alles kunnen zien wat we wouden zien! Als we 10 sterren konden geven hadden we dat ook gedaan! Wij hebben de tijd van ons leven gehad! Bedankt daarvoor!
G S
07/08/2022
Een dikke 10 waard! Mooie en makkelijke/fijne scooters, wij hadden twee verschillende, 1 waarbij ook een extra persoon achterop kon, deze zat goed en veilig. Je krijgt een extra accu mee waardoor je echt veel kilometers kan maken. Wij hebben een rondje Walcheren gedaan van ongeveer 60 km en we hadden nog genoeg over om evt. nog vele km's erachteraan te plakken. Zeer vriendelijke eigenaar, goede uitleg gekregen en een kwartiertje later terug was geen probleem. Al met al een top ervaring en heerlijk dat ze elektrisch zijn, geen herrie of stank!
Reinder van Hell
04/08/2022
We hebben 2 scooters gehuurd en een flinke ronde door Zeeland gereden. Het was mooi weer en de scooters deden prima, er was voldoende stroom dankzij de extra batterij. Al met al een prima dag.
SvB46
02/08/2022
Super! Goede service de scooter reed goed en geruisloos! Genoeg actieradius ! Kortom top geregeld!
Celine van As
31/07/2022
Goede communicatie en hele goede prijskwaliteitverhouding. Voor 55 EU mochten we rijden van 12 tot 21. Betrouwbare zaak. Zaakjes op orde.
nienke korte
31/07/2022
Ontzettend vriendelijke man met een heel duidelijke uitleg! Vol enthousiasme verteld hij over Zeeland en het zijn super leuke trendy scooters om mee te touren. Wij hebben ervan genoten! 🙂
Fred van Kessel
23/07/2022
Super scooters, nieuw en comfortabel! Ook service was top met uitleg en tips. Geweldige middag gehad.